Car Image Sbout us hero

E-Mobilnost

O nama

Blue car image Electric car charging

E-Mobilnost, udruženje vozača električnih vozila, osnovano je sa ciljem da osvesti, ne samo vozače i vlasnike, već i celokupno društvo. Da pokaže i dokaže da električna vozila nisu daleka budućnost već su uveliko deo sadašnjosti. Ona su pametan izbor svakog pojedinca za bolji, kvalitetniji, efikasniji i mnogo zdraviji život.

UJEDINJENI/UDRUŽENI MOŽEMO MNOGO

Priča o našem Udruženju započela je sa tek nekoliko vozača koji su želeli da razmene međusobna iskustva i znanja i da ih nesebično podele sa drugima. U vrlo kratkom roku e-mobilnosti pridružio se veliki broj članova i simpatizera, željnih poboljšanja i unapređenja električne mobilnosti u Srbiji.

ZA ZDRAVIJE I ZELENIJE DRUŠTVO

Kroz različite projekte svakodnevno se trudimo da utičemo na poboljšanje infrastrukture za elektromobile i da omogućimo određene, ne male pogodnosti, njihovim sadašnjim i budućim vlasnicima. Ali, istovremeno, želimo da utičemo na celokupno društvo kako bi se formirao i usvojio jedinstven stav o električnim vozilima kao najboljem rešenju za okoliš, klimu, energetsku efikasnost, za nas same, za našu ličnu i ekonomiju u celini.

POSTANITE ČLAN I UČESTVUJTE U KREIRANJU ZELENIJE BUDUĆNOSTI

Ujedno, kroz pregovore s državnim institucijama, nastojimo da aktivno utičemo na promene i dopune zakona, poput povećanja subvencija, pojednostavljenja njihove isplate, širenje mreže punjača, pravovremeno reagovanje državnih tela na nepropisno parkiranje pored punionica za električna vozila, kao i na zakone o unapređenju ukupne infrastrukture za elektromobilnost.
Svojim članstvom u Udruženju podržavate naša nastojanja da svima približimo izuzetnu važnost i vrednost električne mobilnosti, njen uticaj na ekologiju, kvalitet života, kao i na privredu u celini.

Nadamo se da ćemo kroz naš trud, znanje i iskustvo, korak po korak i uz Vašu pomoć, građanima Srbije omogućiti zeleniju, čistiju i zdraviju budućnost.

Živi bili elektromobili!