Električni Automobili D.O.O – Pogodnosti i Popusti za Članove E-Mobilnosti

Elektricni automobili d.o.o.
Elektricni automobili d.o.o.

U današnje vreme, električni automobili postaju sve popularniji izbor među vozačima širom sveta. U Srbiji, ova tendencija nije izuzetak, a Udruženje Vozača Električnih Automobila – E-Mobilnost u saradnji sa kompanijom Električni Automobili d.o.o. predstavlja važan korak ka promociji i podršci ovoj ekološki prihvatljivoj formi transporta.

Električni Automobili d.o.o. je vodeća kompanija koja se bavi prodajom novih i polovnih električnih automobila, punjača za električna auta i servisom. Osim toga, nude i usluge rentiranja automobila i punjača. U saradnji sa e-Mobilnost udruženjem, ova kompanija omogućava članovima udruženja posebne pogodnosti i popuste.

Prednosti Članstva u E-Mobilnost:

  1. Popusti na Kupovinu Automobila: Članovi Udruženja imaju pravo na ekskluzivne popuste prilikom kupovine novih ili polovnih električnih automobila iz ponude kompanije Električni Automobili d.o.o. Ovo je odlična prilika da uštedite prilikom nabavke vozila visokih performansi.
  2. Popusti na Servis i Održavanje: Redovan servis i održavanje su ključni za dugovečnost vašeg električnog automobila. E-Mobilnost članovi imaju privilegiju popusta na usluge servisa, što im omogućava da održe svoje vozilo u besprekornom stanju uz manje troškove.
  3. Rentiranje Automobila i Punjača: Za članove koji žele da isprobaju električni automobil pre nego što ga kupe ili jednostavno trebaju privremeno rešenje za transport, kompanija Električni Automobili d.o.o. nudi posebne cene za rentiranje automobila i punjača.

Kako Postati Član Udruženja:

Pridruživanje Udruženju Vozača Električnih Automobila je jednostavno. Dovoljno je da posetite njihovu veb stranicu i popunite formular za članstvo. Nakon prijave, dobićete sve informacije o pogodnostima koje možete koristiti u saradnji sa kompanijom Električni Automobili d.o.o.

Udruženje Vozača Električnih Automobila i kompanija Električni Automobili d.o.o. zajedno rade na promovisanju ekoloških opcija transporta i pružanju podrške vozačima električnih vozila. Postanite deo ove zajednice i iskoristite brojne beneficije koje vam pružaju.

Za više informacija o članstvu i pogodnostima, posetite E-Mobilnost veb stranicu.

Share your love