Eko Forum Zlatibor 2024: Put ka Održivosti

Eko Forum Zlatibor, koji će se održati od 20. do 22. maja u prelepom ambijentu Hotela Zlatibor, predstavlja značajan skup posvećen ekološkim inovacijama i održivom razvoju.

Organizacija ovog Foruma je rezultat angažmana kompanije Vozim Na Struju, uz podršku opštine Čajetina, Turističke organizacije Zlatibor i kompanije Gold Gondol-a. Cilj Foruma je otvaranje diskusije o najčešćim greškama prilikom primene ESG principa i standarda kompanija, kao i isticanje najboljih praksi iz ovih oblasti.

Tokom trodnevnog događaja, pažnja će biti usmerena ka cirkularnoj ekonomiji, reciklaži, otpadu, obnovljivim izvorima energije i svim aspektima održivosti kompanija koje posluju u Srbiji.

Na Forumu će biti izloženo i vozilo Udruženja vozača električnih automobila E-mobilnost, kao i vozilo kompanije Električni Automobili d.o.o., što dodatno naglašava značaj e-mobilnosti i ekoloških alternativa gorivima.

Revijalna Vožnja i Sponzori

Tokom trajanja Eko Foruma u organizaciji Balkan Square i Vozim Na Struju biće organizovana revijalna vožnja sa VIP učesnicima i članovima diplomatskog kora. Ovaj događaj podrazumeva učešće i promociju sponzora Eko Foruma čija vozila će učestvovati u revijalnoj vožnji. Vožnja će biti ispraćena od strane medijskih kuća, a glavni medijski pokrovitelj je Auto Moto Show (b92).

Osim toga, posetioci će imati priliku da uživaju u predivnom ambijentu Zlatibora i da se informišu o najnovijim trendovima u oblasti ekologije.

Eko Forum Zlatibor 2024 je prilika da se zajedno razmotre važna pitanja održivosti i da se pronađu inovativna rešenja za izazove budućnosti.

Agenda Eko foruma je na fotografijama:

Share your love